Aanbod

Cursusaanbod

‘ADrises’ biedt cursussen/informatieve bijeenkomsten aan voor de sport-, onderwijs-, bedrijfs- en overheidssector vanuit ervaringsdeskundigheid omtrent het onderwerp grensoverschrijdend gedrag. De cursussen worden – afhankelijk van uw wens – online of fysiek aangeboden. Bekijk hieronder het aanbod van ADrises en maak een keuze uit ons aanbod cursusaanbod voor diverse organisaties in verschillende sectoren.
volleyball, ball, player-520093.jpg

Een sportomgeving moet een veilige omgeving zijn, maar dit is voor velen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 15.5% van de sporters krijgt te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Werk middels de cursus van ADrises aan preventiebeleid en creër bewustwording binnen uw:

Grensoverschrijdend vindt vrijwel overal plaats. Het is daarom belangrijk dat we de iedereen in de jongere generatie structureel informeren, activeren en adviseren over dit onderwerp. Creër middels de cursussen van ADrises bewustwording omtrent grensoverschrijdend gedrag binnen het:

Grensoverschrijdend vindt vrijwel overal plaats. Ook binnen jouw organisatie en daarmee is grensoverschrijdend gedrag een groot probleem op de werkvloer.  Creër middels de cursussen van ADrises bewustwording omtrent grensoverschrijdend gedrag in uw organisatie bij:

Grensoverschijdend gedrag is een structureel in onze dagelijkse maatschappij. Ieder geval van grensoverschrijdend gedrag is er één te veel en de impact is enorm. Daarom is preventief beleid onmisbaar. Laat u met de cursussen van ADrises informeren over het creëren en optimaliseren van beleidsontwikkeling en praktische beleidsuitvoering bij: